Üle-eestiline digikoristuspäev toimub taas 29. jaanuaril

, 13. jaan. 2021

Telia, MaailmakoristuspäevTartu Loodusmaja ja Tallinna Ülikool kutsuvad reedel, 29. jaanuaril kõiki inimesi ja ettevõtteid osalema digitaalsel koristuspäeval, et enda nutiseadmed kasututest failidest ja andmetest puhtaks teha.   

Telia Eesti tehnoloogiajuhi Andre Visse sõnul on digitaalsel koristuspäeval mitu eelist. “Ühest küljest aitab koristuspäevast osavõtt vabastada nutiseadmete salvestusruumi ning muuta seadmed kiiremaks. Teisalt aitab kasutuna seisva digisisu kustutamine vähendada otseselt CO2-jalajälge, mis omakorda annab panuse keskkonnahoidu.”  

Näiteks keskmine e-posti konto kasutaja saadab aastas nii palju kirju, mille mõju keskkonnale on võrdne rohkem kui 300 kilomeetrise autosõiduga.  

Loe edasi: https://digitark.ee/ule-eestiline-digikoristuspaev-toimub-taas-29-jaanuaril/?utm_campaign=digitark-postimees-2021&utm_medium=content-marketing&utm_source=postimees&utm_content=ule-eestiline-digikoristuspaev-toimub-taas-29-jaanuaril&utm_term=-&utm_fix=1

Panorama Theme by Themocracy