Tegusad päevad Pärnus

, 19. nov. 2019

14.- 15. november toimus Pärnus traditsiooniline, sel aastal juba kaheksandat korda, täiskasvanute gümnaasiumite õpetajate ja õpilaste kokkusaamine. Esimesel päeval oli  õpetajatele mõeldud seminar, kus lektor Katrin Saks Tartu Ülikoolist rääkis meile akadeemilisest eneseregulatsioonist kui elukestva õppimise eeldusest ja päeva teisel poolel oli inspiratsioonikohtumine Raeküla Vanakooli Keskuse juhatajaga. Teine päev möödus Pärnu Keskraamatukogus, kus toimus õpilaste uurimistööde ja praktiliste tööde seminar. Päeva esimesel poolel olid õpitoad, õpilastele viis õpituba läbi Kristel Jalak, teemaks eneseväljendus ehk suhtlemine ning õpetajad said uusi teadmisi lektor Priit Kuuskmelt, kes rääkis sellest, kuidas kiirel ajal hakkama saada ja enda aega oskuslikult planeerida. Pärastlõunal kuulasime ja vaatasime õpilaste esitlusi ning ettekandeid. Tööd olid väga põnevad ja julgust osaleda oli kolmel täiskasvanute gümnaasiumil- korraldajatel, meil ja Tallinna Vanalinna TG. Teised koolid olid sel aastal kuulajaskonnaks. Meie kooli esindasid kaks praktilist tööd, esimese ettekande tegi Mairi Rannu (vilistlane, lõpetas 2019), kes rääkis oma meeskonnatööst ehk Õpifest 2018 osalemisest ja teine töö oli sel kevadel toimunud heategevuslik kevadõhtu, mille korraldajad Kristiina Põhjakas ning Tuuliki Lemsalu andsid ülevaate toimunud üritusest. Mõlema praktilise töö juhendaja oli Kristi Luik RTG õpetaja. Päev lõppes õpilaste ja nende juhendajate autasustamisega.

Kristi Luik
Õpetaja, juhendaja

   

Panorama Theme by Themocracy