Õppekäik Mektorysse, 12.11.19

, 15. nov. 2019

Teisipäeval, 12. novembril sõitsid meie kooli 10nda ja 11nda klassi õppurid Tallinnasse Mektorysse. Õpilased osalesid kahes huvitavas töötoas, esimene neist selgitas meile kosmose teemasid  ja rääkis universumist. Töötoas õpiti seda, mida on teada varajase kosmose ja päikesesüsteemi kohta. Tutvustati erinevaid planeete, tähti ja Universumi uurimistehnoloogiaid. Kõik said ise meisterdada  ka ühe spektroskoobi, mis pakkus põnevust ja näpuosavust. Teine töötuba viis meid ettevõtluse maailma, kõik osalejad said aimu, mis on ettevõtlikus ja ettevõtlus. Vaadati üle, miks peab olema ettevõtlik ja millised oskused peavad olema ettevõtlikul inimesel, tutvuti ka ärimudeli loogikaga. Lisaks tehti üks lõbus ja õpetlik  meeskonnatöö harjutus, mis aitas märgata erinevaid aspekte, mis teistega koos töötades ilmnevad, sest ettevõtlikud inimesed ei tegutse ju kunagi üksinda. Päeva lõpetas ringkäik Mektory keskuses.

Kristi Luik
Õpetaja, huvijuht

 

Panorama Theme by Themocracy