Edu ja Tegu tunnustus 26.11.19

, 28. nov. 2019

Haridus- ja Teadusministeeriumi ettevõtlusõppe programmi Edu ja Tegu tunnustuskonkursil kuulutati välja laureaadid viies kategoorias, aasta ettevõtlusõppe edendaja tiitli pälvis MTÜ Ettevõtlusküla. Ettevõtlikuks õpetajaks valiti Krista Savitsch, kes tegutseb Tabasalu Ühisgümnaasiumis ja EBSi Gümnaasiumis. Ettevõtlikud õppijad on Mihkel Mariusz Jezierski ja Sander Aukust Tartu Hugo Treffneri Gümnaasiumist ning mentor Vaido Mikheim Tartu Teaduspargist. Ettevõtlusõppe programmi aasta tegijaks valiti teavitustöö juht Liina Pissarev Tartu Ülikoolist. Meie koolist olid esitatud nominendid kahes kategoorias:

1) Aasta ettevõtliku õpetaja  nominendiks –  õpetaja Kristi Luik

2) Aasta ettevõtlikud õppurid – abituriendid Kristiina Põhjakas ja Tuuliki Lemsalu

Haridus- ja Teadusministeeriumi algatatud ettevõtlusõppe programmi Edu ja Tegu raames tunnustati ettevõtlusõpet edendavaid inimesi ja meeskondi kolmandat korda. Üritus toimus Tallinnas Õpetajate Majas.

 

Panorama Theme by Themocracy