RTG osales Raplamaa töö- ja karjäärimessil

, 9. apr. 2019

4. aprillil kell 12-16 toimus Rapla Sadolin Spordihoones Raplamaa töö- ja karjäärimess. Messile olid väljapanekutega tulnud kümned Eesti kutse- ja kõrgkoolid ning samuti olid kohal ka õpilased erinevatest Raplamaa koolidest, meiegi kool oli tutvustamas õppimisvõimalusi ja õppekorraldust Rapla Täiskasvanute Gümnaasiumis. Meie kooli vastu tunti huvi väga erinevas vanuses inimeste hulgas, oli neid, kes soovisid oma kooliteed lõpetama tulla, aga ka neid, kes võtsid voldiku ja lubasid selle viia lapsele või lapselapsele. Saime juba ka mõned uued õpilased, kes plaanivad sügisest taas kooliteed käia. Kokku oli esindatud 25 haridusasutust.
Tööd pakkus üle kolmekümne asutuse, lisaks toimusid erinevad õpitoad ja kõik soovijad said osaleda messimängus.

Kristi Luik
Õpetaja, huvijuht

Panorama Theme by Themocracy