13. detsembril toimus Rapla Täiskasvanute Gümnaasiumi koolipere jõulupidu

, 17. dets. 2018

Jõulupidu algas sissejuhatava luuletusega, lisaks lauldi, tantsiti ja mängiti käsikellasid. Õhtujuhtideks olid Rapla Kesklinna Kooli 9.a klassi õpilased: Eliise ja Agnely. Samuti ei puudunud ka meie lõbusast seltskonnast Jõuluvana, kes rõõmustas lapsi kingitustega.

Täname südamest Eliiset ja Agnelyt, kelle kaunis laul meile kõrvu kõlas ning nad seda ilusat õhtut juhtisid. We Dance Tantsustuudio ja Noortestuudio Mina Olen juhendaja Kristiina Ljukaneni, kes oma vahvate tantsijatega meile esinesid. Rapla Kesklinna Kooli Käsikellade ansamblit ja juhendajat õpetaja Eha Meidlat, kelle esituses kõlasid imelised lood käsikelladega. Emma Laurimaad, kes jäädvustas selle õhtu fotode näol. Kristjan Paju, et ta tõi laste silmi sära ja mängis neile toredat jõulvana. Rapla Täiskasvanute Gümnaasiumi, kes aitas katta jõululauda ning meie juhendajat Kristi Luike, kes aitas meil seda kõike korraldada.

Õhtu oli väga tore ja meeldejääv ning lõppes maitsva kringli ja koogi söömisega.

Kaunist jõuluaega kõigile!

Stiina Oolberg, Karine Metsniit, Sten Põlts
11 a

Panorama Theme by Themocracy