VI Eesti täiskasvanute gümnaasiumite õpilaste uurimistööde ja praktiliste tööde seminar

, 20. nov. 2017 15:51

Reedel, 17. novembril toimus Pärnu Keskraamatukogus juba kuues täiskasvanute gümnaasiumite õpilaste uurimistööde ja praktiliste tööde seminar. Päev algas erinevate töötubadega. Õpilastel oli võimalus osaleda õpitoas, mida viis läbi Harald Lepisk (Victory Trainings OÜ) ja kus räägiti avalikust esinemisest- kuidas kõnelda julgelt ja selgelt. Õpetajate töötoa teemaks oli graafiline lihtsustamine ning seal jagas oma kogemust täiskasvanute koolitaja Kati Orav. Pärast lõunapausi saime kuulata ettekandeid erinevate täiskasvanute gümnaasiumite õpilaste praktilistest töödest ning ka ühest uurimistööst. Meie kooli esindas neli õpilast 12. a klassist, tööde juhendajaks on õpetaja Kristi Luik, Krete tööl on ka kaasjuhendaja, kelleks on Eve Haggi, kes on ühtlasi ka Krete treener.

1. Ergo Pajuväli, Henna-Liis Tolmats praktiline töö „Õppeeksursioon Tartu Ülikooli ja Eesti Rahva Muuseumisse“. Henna-Liis kahjuks isiklikult kohal olla ei saanud ja seega tegi Ergo ettekande üksinda.
2. Maria Rogova, Ave Kitsapea praktiline töö „Õpilaste ja õpetajate laste jõulupidu 2017“
3. Krete Pregel praktiline töö „Erinevate ratsaspordi alade tutvustus“

Päev möödus kiirelt, õpitoad olid väga huvitavad ning inspireerivad ja õpilaste ettekanded soravad. Seminar lõppes nii õpilaste kui ka nende juhendajate tänamisega.

Kristi Luik
Õpetaja-juhendaja

Panorama Theme by Themocracy