Õppekäik Madise talli

, 3. mai 2017 11:30

Teisipäeval, 02.05.2017 toimus 11.a klassi väljasõit Lau külla Madise talli, kus tutvustati erinevaid ratsaspordialasid ja räägiti tori hobustest.
Päev algas tori hobuse tutvustuse ja hobuste puhastamisega, edasi näidati, kuidas panna valmis ratsahobust ja nii oligi aeg sealmaal, et Liisbet Leiteril (11.a) tuli ronida hobuse selga. Liisbet tegeleb takistussõiduga ja ta näitas, kuidas seda sõidetakse ning sõidu taustal rääkis Reelika Rätsep juba kõigest täpsemalt, mida Liisbet teeb.
Pärast takistussõidu tutvustust pöörduti tagasi talli juurde ja näidati, kuidas rakendada hobust vankri ette ning räägiti rakendispordi hobu- ja turvavarustusest. Kui hobune oli ette rakendatud pöörduti platsile tagasi ning Eve Haggi ja Krete Pregel tutvustasid rakendisporti, samal ajal rääkis Reelika Rätsep,  mida kujutab endast rakendisport. Pärast rakendi demo, oli kõigil võimalus ka ise  proovida  hobusega ratsutamist kui ka vankris taga “kallutada”.
Aeg möödus kiiresti ja oligi aeg lahkuda. Meie sõitu toetas ESF.

 
Krete Pregel 11.a

 

Panorama Theme by Themocracy