Õppekäik Tartusse 27.04.17

, 28. apr. 2017 11:27

Neljapäeval, 27.04.2017 viisid Henna-Liis Tolmats (11a) ja Ergo Pajuväli (11a) Rapla Täiskasvanute Gümnaasiumi õpilased õppekäigule Tartusse. Tartus ootasid meid Tartu Ülikool ja ERM. Esimesena külastasime ülikooli, kus tutvustati kolme valdkonda: loodus-ja täppisteaduste valdkond koos IT erialadega, meditsiiniteaduste valdkond ning sotsiaal- ja haridusteaduste valdkond. Lisaks saime teada, kuidas sisseastumine toimub ja milliseid huvitavaid väljakutseid pakub tudengielu.
Meie teine peatuspunkt oli ERM, kus ootas meid giid, kes viis läbi 1.5 tunnise ringkäigu  muuseumis, pärast oli kõigil võimalus ka omakäeliselt tutvuda erinevate väljapanekutega ja külastada muuseumis olevat käsitööpoodi. Pikk ning informatiivne päev möödus kiiresti ja  oligi vaja asuda koduteele.
Teistmoodi koolipäev oli meeldejääv päev meile kõigile! Fotograafiks oli Jürgen Niit (12e) ja sõitu toetas ESF.

Henna-Liis Tolmats ja Ergo Pajuväli
korraldajad

Fotod: Jürgen Niit

Panorama Theme by Themocracy