Meie koolipere teatrikülastus 31.01.2014

, 3. veebr. 2014

Käisime vaatamas lavastust nimega „Topeltelu“, mis toimus 31. jaanuaril kell 19:00 Endla teatris Pärnus.

Näidendi originaalautor on Ray Cooney. Näidend on tõlgitud eesti keelde Hannes Villemsoni poolt ja  lavastajaks on Enn Keerd, etenduses mängisid sellised tuntud näitlejad nagu Sepo Seeman, Jaan Rekkor, Liina Tennosaar, Feliks Kark ja Karin Tammearu.

Paljudes maailma eri maades publiku südameid võitnud tempokas komöödia naerutab vaatajaid juba esimestest hetkedest peale. Londoni taksojuht John Smith on juba mitukümmend aastat elanud topeltelu. Nimelt on tal linna erinevates piirkondades kaks maja, kaks abikaasat ja kaks last. Kumbki perekond ei tea teineteise olemasolust mitte kui midagi. Mis saab aga siis, kui internetis kohtuvad  Johni  lapsed, poeg ja tütar, ning otsustavad ka  päriselus kohtuda. Nüüd peab John sõbra appi võtma ja sellest saavad alguse absurdsed situatsioonid, mis ongi lavale toodud ja naerutavad publikut pisarateni. Loo lõppu on autor kirjutanud ka ilusa ja ootamatu puändi. Tekst on vaimukas ja näitlejate mäng suurepärane. Hing igatseb tõeliselt naljakat lugu  ja südamest tulevat naeru. Nagu Andrus Vaarik ütleb: “Komöödia on üks väheseid asju, mis suudab meid panna hetkeks unustama surmahirmu.” Seda kõike antud etendus ka pakkus, publik jäi rahule ja oli üks ütlemata vahva ning lõõgastav õhtupoolik teatris.Need just ongi need hetked, mis liidavad kollektiivi ja jäävad kauaks meelde.

Kristi Luik
huvijuht

Panorama Theme by Themocracy