Täiskasvanute gümnaasiumid Nõiariigis

, 29. aug. 2013

Võru Täiskasvanute Gümnaasium oli valinud täiskasvanute gümnaasiumide suvepäevade kohaks Nõiariigi, mis asub Urvaste lähedal Uhtjärve ürgorus. Nõiariigi on rajanud kohalikud ettevõtlikud inimesed kümne aasta jooksul. Paik sobib pulmade, suvepäevade ja muude ürituste korraldamiseks. Eriti palju olevat vastlaliu laskjaid. Õpetajatele tähendab augusti keskpaik, et tuleb töö peale mõtlema hakata. Seda ka tehti, kuid Nõiariik pakkus omalt poolt lisaks metsaretke ja meisterdamist. Oma käega sai teha seepi, ruunimärkidega amulette või šokolaadikomme. Päeva naelaks oli kohtumine Margus Konnulaga, kellel kirjanikunimeks Contra, ning kes ühendab moodsa meediategelase ja rahvalauliku rolli.

Mari Sepp

2013-08-16-747

Panorama Theme by Themocracy