Rapla Valla Noortevolikogu

, 18. dets. 2012

Rapla Valla Noortevolikogu on Rapla valla noori esindav ja noorte osalust arendav noortest koosnev esinduskogu. Noortevolikogu liikmeskond on põhikirja järgselt vanuses 13-26 eluaastat, kuid olenemata vanusest on kõik noortemeelsed alati teretulnud.

Noortevolikogu kodulehel http://raplanoored.wordpress.com/ on olemas kõik vajalik info noortevolikogu olemuse ja tegevuse kohta, lisaks huvitavat ja vajalikku materjali noortele. Muuhulgas oleme jooksvalt koondanud kogu vajaliku info Rapla koolivõrgu korrastamise kohta just noortevolikogu lehele.

Noortevolikogu tegevustel saab silma peal hoida Facebooki lehel “Rapla valla noored”, lisaks saab sellelt lehelt ka muud huvitavat teavet Raplas toimuva kohta.

Kõik haridusvõrgu arutelu huvilised saavad end toimuvaga kursis hoida, küsida küsimusi ning avaldada arvamust Facebooki grupis “Rapla valla haridusvõrgu arutelugrupp”.

Noortevolikogu on lahkesti nõus jagama informatsiooni ja vastama küsimustele oma tegevuse kohta, kas reaalse kohtumise jooksul (kutsu noortevolikogu näiteks kooli külla!) või emaili teel (noortevolikogu@rapla.ee).

Panorama Theme by Themocracy