Gertu Saariste loodusfotod

, 19. apr. 2012

Märtsikuu algusest aprilli keskpaigani köitis koolis tähelepanu  valik vilistlase Gertu Saariste loodusfotosid. Kujutatu kohta ütleb piltnik ise:  “ …enim meeldib mulle makrofotograafia ehk kõik pisikesed taimed ja putukad, kes igapäevaelus tavaliselt märkamatuks jäävad.  Veel meeldib pildile püüda päikesetõuse,- loojanguid, härmatist ja kastepiisku.“  Vaatajat hämmastas, kuidas sisalik oksa küljes kuivas. Pildiloost selgus, et sinna pani ta lind- liigilt hall- või punaselgõgija.

Gertu  huvitavalt tabatud fotohetki on märgatud mujalgi. Neid on avaldatud ajakirjas Eesti Loodus ja auhinnatud ökokrati fotokonkursil. Gertul on ka oma fotoblogi

Järjekordsel lõpukellapäeval tänas  Gertu Saaristet kooli nimel direktor Valmar Ideon.

Soovime Gertule häid loomingulisi leide edaspidigi.

Luule Oppi

Panorama Theme by Themocracy