Kohtumine Siiri Sisaskiga

, 9. märts 2012

Kolmapäeval, 6. märtsil oli meie koolis külas Siiri Sisask, kes on laulja ja muusikuna tuntust kogunud ning meie inimeste südamed võitnud.
Kohtumisel õpilaste ja õpetajatega oli aga esikohal tema teine kutsumus – heategevusliku fondi MTÜ Saagu Valgus loomine ja selle töö juhtimine. Siiri Sisask on Eesti kooliprobleemidega lähemalt kursis olnud rohkem kui kümme aastat. Möödunud sajandi lõpus hakkas tänu tema algatusele valgus särama paljudes Eestimaa koolimajades. Nüüd on aeg edasi läinud, kuid mured ei taha meist maha jääda. Siiri Sisask on oma eesmärgid ja taotlused selgelt sõnastanud ning on valmis neid jõuliselt kaitsma ning selgitama, kui see on vajalik. Tema eesmärk on eelkõige aidata lapsi, kes kannatavad puudust ning kellel ei ole võimalik osa võtta huvitegevusest.
Kutsusime Siiri Sisaski külla lähenevale emakeelepäevale mõeldes. Kui tahame, et ka kahesaja aasta pärast siin neid küsimusi eesti keeles esitatakse, siis on see meie kõigi ühine mure. Meil on väga hea meel, et Siiri Sisask tegutseb just siin Raplas meie lähedal.

Mari Sepp


Kohtumine Siiri Sisaskiga

Panorama Theme by Themocracy