“Ajal alati on aega …”

, 14. nov. 2011

4. novembril 2011 toimus Rapla Keskraamatukogu saalis Raplamaa täiskasvanud õppijate foorum  „Ajal alati on aega…“ Avakõne pidas tugigrupi juht Kaja Leppik. Järgnes lühike sõnavõtt Rapla Rahvakooli esindajalt Silvi Tartolt, kelle põhiülesandeks on täiskasvanute koolitajate kokkutoomine. Peateema „Miks ajal alati on aega?“ tõi kuulajateni MSc Anu Virovere. Slaidiesitlus, mis lahkas probleeme kuhu kaob aeg, kuidas oma aega planeerida, mis on õnn, pakkus nii äratundmisrõõmu kui ka üllatavaid fakte.

Kohvilauas jätkus elav arutelu. Foorum, mille idee algatajaks mullu detsembris oli 12.klassi õpilane Kaja Leppik, praegune vilistlane, läks igati korda ja oli vajalik. Ootame sellele järge.

Karin Allikas

 

TÕF Rapla TG-s “Ajal alati on aega …” 4.11.2011

Panorama Theme by Themocracy