9. klasside viimase koolikella aktus

, 2. juuni 2005

Kolmapäeval, 1. juunil kutsus pidulik kellahelin saali kõiki 9. klassi õpilasi. Kätte oli jõudnud nende viimane koolipäev.
Direktor Valmar Ideon tervitas kõiki saali kogunenud noori ja soovis, et nad eksamitesse täie tõsidusega suhtuksid. 9.a klassi klassijuhataja Aili Grichin ning 9. b klassi klassijuhataja Mari Sepp lubasid eksamiperioodil oma õpilastele toeks olla. Ka õppealajuhataja Rita Vaks lubas oma panuse anda, et eksamid ladusalt kulgeksid. Head soovid andsid kaasa ka 8. klassi õpilased koos klassijuhataja Andrus Metsmaga ning kooli õpilaskogu president Annika Treiberk. Kõiki saalis viibijaid tervitas lauluga abiturient Kerli Lääts.
Esmaspäeval kell 10.00 algab 9. klassi õpilastel põhikooli eesti keele ja kirjanduse lõpueksam. Küllap ka jahe kevad aitab õpilastel mõtteid õppimise juures hoida.

9.b klassijuhataja Mari Sepp

Vaata pilte!

Panorama Theme by Themocracy