Viimase koolikella aktus

, 29. apr. 2005

Neljapäeval, 28. aprillil oli Rapla Täiskasvanute Gümnaasiumi abiturientidel viimane koolipäev. Hommikul lähenes koolimajale noori, kelle riietus erines tunduvalt tavapärasest, saatjaks mõni lapsepõlvest armas mänguasi või vana koolikott. Viimast korda istuti koos oma klassis. See kuupäev oli küll ammu teada, kuid kooli lõpp tuli ikka ootamatult järsku.

Kell üks kutsus koolikella helin kõiki saali. Rapla  Ühisgümnaasiumi noored  breikarid Uku Kübar ja Feliks Laasmäe tuletasid abiturientidele meelde nende lapsepõlve. 11. klassi neiud kinkisid igaühele õhupalli ja pulgakommi, õrnema soo esindajad said ka kauni lillekimbu. 11.a klassi klassijuhataja Aili Kübar soovis kõigile edu eksamiteks. Järgnes viimane klassijuhatajatund, mille viis läbi direktor Valmar Ideon.

Mai- ja juunikuuks peab iga lõpuklassi õpilane ise endale tööplaani koostama. Lõpuaktusel enne jaanipäeva on kõik kindlasti jälle koos.

Mari Sepp

 

Vaata pilte!

Panorama Theme by Themocracy