Koolimaja 9. sünnipäev

, 13. apr. 2005

Vaata pilte

10. aprillil möödus üheksa aastat päevast, kui Rapla Õhtukeskkool alustas õppetööd uues koolimajas. Kooli nimi on küll vahepeal muutunud Rapla Täiskasvanute Gümnaasiumiks, enamik õpetajaid on alles, kuid õpilased on need ,kes kooli alati noorena hoiavad.

Koolimaja sünnipäeva oleme igal aastal tähistanud. Sel korral olid välja pandud fotod vanast koolimajast Tallinna maanteel, vanast lasteaiast enne selle ümberehitamist Rapla keskraamatukogu ja õhtukeskkooli hooneks ning uue maja avamispidustustest 1996. aasta aprillis.

Kooli juhtkond ja õpilaskogu korraldasid esmaspäeval, 11. aprillil koolimaja sünnipäeva puhul meeleoluka aktuse. Avasõnad ütles direktor Valmar Ideon. Ajalooõpetaja Ülle Sepp rääkis, millistes ruumides on toimunud õppetöö eri aegadel alates 1946. aastast. Oma kooli tunne tekkis pärast oma maja saamist Tallinna maanteel 1978. aastal. 12. klassi õpilased Kerli  Lääts ja Evelyn Raadik tervitasid kõiki sünnipäevalisi kahe südamliku lauluga. Õpilaskogu poolt ütles tervitussõnad president Annika Treiberk, vilistlaskogu poolt Helari Viiart. Kahest suurest sünnipäevakringlist sai tüki igaüks.

Nüüd on aega mõelda, mida võtta ette aasta pärast, kui meie koolimaja saab kümneaastaseks. Mõtted igatahes juba liiguvad selles suunas.

Panorama Theme by Themocracy